Formelle regler

De formelle regler er til for at optimere afdelingernes indsats og gøre det nemmere at lave en sammenhæng mellem de nationale og lokale organer. Du kan blive klogere på de formelle regler på denne side.

Mere information
Hvis du er nysgerrig på at vide mere om at være aktiv i PLS, så grib telefonen og ring til en af organisationskonsulenterne, se kontaktoplysninger i bunden af siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Tillidsposter

De aktive i en afdelingen har forskellige funktioner. Som et minimum skal der vælges tre tillidsposter; Tovholder, Økonomiansvarlig og HB-repræsentant. Hvis du vil vide mere.

Vedtægter

Hver afdeling har et dokument, hvor afdelingens vedtægter står nedskrevet. Det er afdelingens overordnede retningslinjer og dens "Grundlov". Hvis du vil vide mere om vedtægter.

Generalforsamling

På generalforsamlingen er dagsordenen styret af, at vedtægterne skal gennemgås og vedtages. Ligeledes skal der vælges til posterne Tovholder, økonomiansvarlig og HB-repræsentant.

Stiftende Generalforsamling

Til dette møde bliver afdelingen etableret. Mødet er åbent for alle PLS medlemmer. Det er vigtigt, at man får godkendt vedtægterne, afstemt om tillidsposterne og lagt en plan for fremtiden.

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 99 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback