Kursus: Den pædagogiske kunst - at spille en professionel rolle i andres liv

kursus paedagogisk kunst 2020

Den måde du indgår i samspil med de børn, unge eller voksne som du arbejder med, har stor indflydelse på den betydning, dit pædagogiske virke skaber.

Kursusbeskrivelse for kurset, der blev afholdt den 3. oktober på Campus Carlsberg i København.

At skabe betydning er helt centralt i den pædagogiske hverdag. Din måde at indgå i relationen på, påvirker situationens udfald. Gennem den betydning du skaber, er du med til at danne barnet, den unge eller voksnes selvforståelse og forståelse af verden, og den påvirker samtidig din egen forståelse af dig selv i din professionelle praksis.

På kurset vil vi både sætte teoretisk og praktisk fokus på det æstetiske i den pædagogiske rolle, dømmekraft og i samspillet i den pædagogiske situation - og så bliver det sjovt, legende, reflekterende og intenst.

Kurset er relevant for dig, der tænker over din rolle som pædagog, og godt vil have værktøjer til at forstå det pædagogiske og mellemmenneskelige spil.

Kurset henvender sig til alle pædagogstuderende, både dig der er tæt på din bachelor, og dig der netop er startet på uddannelsen.

Underviseren
Mia Hesselberg-Thomsen er ph.d.-studerende, sceneinstruktør og cand.pæd. i generel pædagogik. Jeg er certificeret i filosofisk samtalepraksis, og oprindelig uddannet pædagog fra Skovtofte Socialpædagogiske seminarium. Jeg har skrevet speciale om den pædagogiske kunst; at spille en rolle i andres liv, hvilket også er temaet i mit igangværende ph.d.-studie på Aarhus Universitet. Siden 1990 har jeg arbejdet i krydsfeltet mellem formidlingskunst, scenekunst og pædagogik på teatre, højskoler og i erhvervslivet, og har i de seneste 13 år arbejdet som ekstern instruktør af TV og radioværter i Danmarks Radio. Læs evt. mere på www.actto.dk. Jeg har siddet i bestyrelsen i Lilleskolernes Sammenslutning fra 2012-2019 og sidder i bestyrelsen på Esrum Kost- og friskole

Næste kursusrække afholdes i foråret 2021. Mere information følger.

%MCEPASTEBIN%

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback