Webinar: Børns udvikling, konflikter – og konfliktløsning

PLS kursus boerns sexualitet 2020

Lær hvordan du som pædagog støtter børnene i deres udvikling til selvstændige, kreative individer med sociale kompetencer og evne til omstilling

 AFHOLDES SOM WEBINAR DEN 25. MAJ - 19.00 til 21.00  

Børns liv i det moderne samfund, er på mange måder forskelligt fra tidligere, og børn har brug for at udvikle andre færdigheder og kompetencer end før, for at komme til at begå sig godt i samfundet.

Ny nyttig viden om børns udvikling
Hvor der tidligere blev lagt vægt på, at børn skulle adlyde, lægger vi i dag vægt på at støtte dem i udvikling af bl.a. selvstændighed, sociale kompetencer, kreativitet og evne til omstilling – kompetencer som de får brug for i fremtidens samfund. Men hvordan støtter vi børnene i at udvikle disse færdigheder?

Der er kommet megen ny viden om børns udvikling – herunder bl.a. hvilken betydning hjernen og det omgivende miljø spiller for denne udvikling. Meget af den nyere viden er praktisk at kende til, fordi man hermed får bedre muligheder for at forstå barnet og vælge sine egne handlemåder på baggrund af denne forståelse.

Sådan skaber du gode betingelser for børnene
I foredraget vil der blive set på udvikling hos det 0 til 6 årige barn, samt nogle af de dagligdags konflikter, der kan opstå, og hvordan vi kan løse disse. Der vil også blive set på, hvordan man som pædagog kan skabe gode betingelser i daginstitutionen for at børn kan trives, udvikle sig og lære noget.

Tid til dialog og spørgsmål
Undervejs i foredraget vil der være god til at stille spørgsmål til Grethe Kragh-Müller.

Om foredragsholderen
Grethe Kragh-Müller er Psykolog og lektor, Institut for Pædagogik og Uddannelse, Aarhus Universitet.

Mere information
Har du spørgsmål til arrangementet, så er du velkommen til at kontakte Jesper Olsen på mail eller telefon 4165 3053

 

TILMELD DIG HER 

 

PRAKTISK INFORMATION OM WEBINAR

Kun for medlemmer af PLS

Forudsætningen for at deltage er, at du er medlem af PLS og har adgang til internettet. Du kan derfor deltage på webinaret hjemmefra eller hvor det passer dig.

Dialog og spørgsmål
Som deltager har du mulighed for at stille spørgsmål til underviser og erfaringsudveksle med de andre deltagere undervejs via chatten.

Sådan deltager du
Forud for webinaret modtager du en mail med alle praktiske oplysninger til kurset og vejledning til login. 

%MCEPASTEBIN%

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback