Online Oplæg: Corona og bevægelse

webff

Kan Coronakrisen skabe ændrede vilkår for børn og borgeres motivation for aktiv bevægelse? Vi sætter fokus på nyeste viden om Corana i pædagogens praksisfelter.

I PLS vil vi gerne tage en ekstra hånd om vores medlemmer, så I alle er bedre forberedte på den nye hverdag. Vi afholder derfor fagligt fællesskab - online!

Hvor blev motivationen af? Sidder vi stille på grund af Corona?

Torsdag d 11. juni kl. 19.30 på Zoom

Med Kristian Fahnøe Munksgaard. Kristian er underviser på University College Lillebælt.

Med udgangspunkt i Deci og Ryans Selvbestemmelsesteori sætter Kristian skarpt på, hvordan Coronatiden kan have skabt ændrede vilkår for børn og borgeres motivation for aktiv bevægelse. Han præsenterer yderligere et bud på, hvordan man som studerende kan undersøge nyeste viden og praksiserfaringer med Corana i pædagogens praksisfelter.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål bagefter, så vi sammen kan blive klogere. Alle oplæg vil have fokus på faglighed i en krisetid.

Alle der er medlem af PLS kan deltage, du skal dog tilmelde dig senest torsdag den 11. juni kl. 14.00. 

Du vil efter tilmeldingsfristen modtage et link så du kan deltage.

 

Tilmeld dig her

nyt gennemsigtig pls

Nyheder for pædagogstuderende

Læs seneste nyt fra pædagoguddannelsen samt vigtige informationer fra PLS' sagsbehandler.

Læs mere

pls help

Hjælp når du har brug for det...

Dit medlemskab sikrer dig, at du har et sted at gå hen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vores sekretariat hjælper studerende med problemer på uddannelsesinstitutionen såvel som i praktikperioden.

Læs mere

feedback
feedback