Ledig plads i Forretningsudvalget - Er det dig vi mangler?

Der er en ledig plads i PLS' forretningsudvalg (FU). 

Brænder du for pædagogstuderendes rettigheder og har du lyst til at bidrage til det faglige fællesskab - så kunne det være dig vi mangler! PLS forretningsudvalg mangler et forretningsudvalgsmedlem, med gåpåmod og lysten til at gøre pædagoguddannelsen til den allerbedste uddannelse.

Hvad er FU?

FU er PLS’ daglige, nationale ledelse mellem hovedbestyrelsens 8-10 årlige møder. Det betyder, at FU har ansvaret for organisationens dagligdag, og at relevante beslutninger udføres og når ud til PLS’ forskellige afdelinger. FU mødes omtrent hver tredje uge. (I en vekselvirkning mellem fysiske og online møder). Som FU'er bliver du opkvalificeret i at kunne holde intro- og praktikoplæg, og lærer at organisere andre studerende og understøtte PLS’ afdelingsarbejde. Du kommer derfor også til at arbejde tæt sammen med PLS’ afdelinger og sekretariat. FU består udover dig af seks passionerede PLS’ere, der aktivt har meldt sig ind i kampen for en bedre pædagoguddannelse. 
Du vil blive en del af et energisk hold med mennesker der ønsker at ændre vilkårene for pædagogstuderende og som har en stærk retfærdighedssans. 
I forretningsudvalget lægges der vægt på, at være et arbejdende politiske organ. Det betyder, at møderne ofte bruges på at skrive debatindlæg, konstruere kampagner eller planlægge aktioner.

Klædt på til jobbet

Du vil selvfølgelig blive opkvalificeret i at afholde både intro- og praktikoplæg, men derudover er det især lysten til at møde og repræsentere dine medstuderende, der er i højsæde. Udover det har du mulighed for at sætte dit eget præg på de arbejdsopgaver som du vælger. Rammerne for dit politiske og organisatoriske arbejde er nemlig brede og du har mulighed for at skabe netop de ændringer du brænder for indenfor PLS politikker.

Hvordan stiller jeg op?

Der er valg til den ledige FU-post på PLS hovedbestyrelsesmøde fredag d. 10. juni 2022

ALLE medlemmer af PLS kan stille op til forretningsudvalget, og du kan vælge at stille op helt frem til valget.
Hvis du ønsker at din skriftlige opstilling skal sendes ud med indkaldelsen til mødet, skal den sendes til en af følgende e-mail adresser senest fredag d. 3. juni -  eller  

E
n opstilling fylder gerne en halv til en hel A4-side, med beskrivelse af:

  • Hvem er du?
  • Hvad brænder du for?
  • Hvorfor er det dig, der skal bestride en post i FU?


Vil du vide mere

For yderligere information kan du kontakte forperson Mikkel Bøgh Eriksen på telefon 4139 3746 eller mail

nyt gennemsigtig pls

Nyheder for pædagogstuderende

Læs seneste nyt fra pædagoguddannelsen samt vigtige informationer fra PLS' sagsbehandler.

Læs mere

pls help

Hjælp når du har brug for det...

Dit medlemskab sikrer dig, at du har et sted at gå hen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vores sekretariat hjælper studerende med problemer på uddannelsesinstitutionen såvel som i praktikperioden.

Læs mere

feedback
feedback