Kontingent

PLS Årsmøde 2022 blev afholdt den sidste weekend i oktober, og her blev det besluttet, at kontingentet for medlemskab af PLS stiger til 99 kr. om måneden fra d. 1/1-23.
Dvs. at du vil blive opkrævet 297 kr. hvert kvartal fra årsskiftet.

Det er den første kontingentstigning i PLS der er foretaget i 18 år.
Stigningen på de 11 kr. sker for at sikre, at vi som pædagogstuderende fortsat har en organisation der understøtter vores medlemmer med vejledning og sagsbehandling og søger politisk indflydelse, hvilket især er vigtigt da pædagoguddannelsen står til en redigering. Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og derfor har vi valgt at øge kontingentet.

Vi skal kæmpe videre imod forringelser af vores uddannelse og vi arbejder for vores politiske mål:
- Studiedage under praktik skal være lønnede
- Vi skal have ret til vejledning med uddannede vejledere i praktikken
- Vi skal have øget mulighed for sparring og feedback med undervisere
- Pædagogikken skal tilbage på skemaet
- Vi skal have mere konfrontationsundervisning

Vi vil også gerne have dig med i kampen for bedre forhold for pædagogstuderende på uddannelsen og i praktik – fagligt og socialt. Hvis du vil høre mere om, hvordan du kan bidrage, så skriv endelig til os på

Husk også at følge med i hvilke medlemsfordele du får gennem os – vi forhandler ofte nye samarbejdsaftaler i hus, som er ekstra fordelagtige for dig, som medlem af PLS.
Læs om dine medlemsfordele her: www.pls.dk/medlemsfordele

Du er altid velkommen til at henvende dig, hvis du har spørgsmål eller har brug for råd og vejledning. Fang os på telefon 3546 5880 (mandag, tirsdag og torsdag kl. 09:30-11:30 og 12:00-14:00) eller på mail: .

nyt gennemsigtig pls

Nyheder for pædagogstuderende

Læs seneste nyt fra pædagoguddannelsen samt vigtige informationer fra PLS' sagsbehandler.

Læs mere

pls help

Hjælp når du har brug for det...

Dit medlemskab sikrer dig, at du har et sted at gå hen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vores sekretariat hjælper studerende med problemer på uddannelsesinstitutionen såvel som i praktikperioden.

Læs mere

feedback
feedback