Forretningsudvalgets medlemmer

Jamie Lili Nørgaard

Jamie 

Jamie Lili Nørgaard - UCL Jelling
Forretningsudvalgsmedlem

Hvem er jeg?
Jeg hedder Jamie Lili Nørgaard. Jeg er 28 år og bor i Jelling, hvor jeg også til dagligt læser på UCL, med Social/Special Specialisering. Jeg er i øjeblikket ude i min 2. praktik, hvor jeg arbejder som udekørende pædagogisk vejleder for lettere udviklingshæmmede. Ud over det, så bruger jeg min fritid sammen med min kæreste, og på at spille Dungeons and Dragons.

Hvorfor blev jeg aktiv i PLS?Jeg har læst et par andre uddannelser før jeg fandt mig til rette på pædagoguddannelsen, og på ingen af dem har jeg formået at holde mig fra studiepolitik. Derfor var det også naturligt at jeg skulle være med i PLS. Jeg syntes det er så vigtigt at organisere sig, og være med til at gå forrest for de ting man brænder for, og den mulighed har jeg i PLS. Jeg elsker pædagoguddannelsen, men at sige den er perfekt ville være en lodret løgn. Det vil jeg gerne være med til at rette op på.

Hvad brænder jeg for?
Jeg brænder for lokalafdelingerne. Vi er stærkest sammen, og med så mange stærke og velfungerende lokalafdelinger som muligt, bliver PLS’ nationale interesser kun styrket. Jeg håber på at kunne være med til at starte nye afdelinger rundt omkring på de campi som stadig ikke har deres egne.

Kirstine Marie Vesterholm

avatar pls

Kirstine Marie Vesterholm, UC Syd Kolding

Mit navn er Kirstine Hansen, jeg er 22 år og bor i Kolding. Jeg læser til dagligt på UCSYD i Kolding. Jeg er i min 3. praktik i en børnehave. Jeg bruger meget af min tid på at køre mountainbike og være sammen med min familie i Middelfart.

Hvorfor blev jeg aktiv i PLS?
Jeg blev aktiv i PLS pga. det fællesskab der skabes på tværs imellem de forskellige uddannelsessteder i Danmark. Jeg havde være til to kursusweekender og syntes at det var et virkelig fedt fællesskab, der er blandt de aktive i PLS. Jeg tog derfor valget sammen med nogle af mine medstuderende om, at vi skulle være aktive og starte en PLS-afdeling på vores campus. Det fællesskab som man er en del af, når man er aktiv, er et fællesskab hvor man både udvikler sine faglige kompetencer og får mange nye venner.

Hvad brænder jeg for?
Jeg brænder for at blive den bedst mulige pædagog. Derudover brænder jeg for at få en bedre pædagoguddannelse, så de kommende kollegaer jeg kommer til at arbejde sammen med, også er de bedst mulige pædagoger de kan være.

Frikøbte Politikere

Forretningsudvalgets medlemmer

Mere viden om PLS struktur

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback