Kirstine Marie Vesterholm

284068621 1057012081590652 7518577786416873668 n

Kirstine Marie Vesterholm, UC Syd Kolding
Forperson

Tlf.: 25 58 94 95

Mit navn er Kirstine Hansen, jeg er 22 år og bor i Kolding. Jeg læser til dagligt på UCSYD i Kolding. Jeg er i min 3. praktik i en børnehave. Jeg bruger meget af min tid på at køre mountainbike og være sammen med min familie i Middelfart.

Hvorfor blev jeg aktiv i PLS?
Jeg blev aktiv i PLS pga. det fællesskab der skabes på tværs imellem de forskellige uddannelsessteder i Danmark. Jeg havde være til to kursusweekender og syntes at det var et virkelig fedt fællesskab, der er blandt de aktive i PLS. Jeg tog derfor valget sammen med nogle af mine medstuderende om, at vi skulle være aktive og starte en PLS-afdeling på vores campus. Det fællesskab som man er en del af, når man er aktiv, er et fællesskab hvor man både udvikler sine faglige kompetencer og får mange nye venner.

Hvad brænder jeg for?
Jeg brænder for at blive den bedst mulige pædagog. Derudover brænder jeg for at få en bedre pædagoguddannelse, så de kommende kollegaer jeg kommer til at arbejde sammen med, også er de bedst mulige pædagoger de kan være.

Repræsentationer
STAR

Frikøbte Politikere

Forretningsudvalgets medlemmer

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 99 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback