Emma Lehmann Steensen

296296024 649586519370012 8588120200937500500 n

Emma Lehmann Steensen, UCN Aalborg
Forperson

Tlf.: 41 65 30 40

Hvem er jeg?
Mit navn er Emma Lehmann Steensen. Jeg er 25 år og oprindeligt fra Aalborg, hvor jeg studerede på UCN og var på vej i 3. praktik, inden jeg blev valgt til forperson.
En stor del af min tid, har jeg altid brugt i forskellige fællesskaber hvor jeg føler jeg har gjort en forskel, hvad enten det har været som gymnastiktræner for et springhold for børn, planlægning af festival eller frivillig i Oxfam IBIS.
Derfor har det også været naturligt for mig, at blive en del af PLS og få lov at gøre en forskel herigennem.

Hvorfor blev jeg aktiv i PLS?
Som den kritiker jeg er, blev jeg aktiv i PLS, fordi jeg synes der var brug for forbedringer på studiet.
Jeg synes pædagogfaget er yderst vigtigt for vores samfund – derfor er det også nødvendigt at vi står sammen og kæmper for vores rettigheder og for den prestige vi fortjener.
Udover, at PLS er en måde at kæmpe for mit fag og studiet, så der komme de nødvendige forbedringer, opdagede jeg også hurtigt, hvilket fedt fællesskab, der var blandt de aktive studerende.
Så jeg blev aktiv i PLS fordi jeg er kritiker og jeg er blevet i PLS fordi jeg føler vi sammen i dette fantastiske fællesskab kan gøre en forskel.

Hvad brænder jeg for?
Jeg har et ønske om, på den ene eller anden måde, at kæmpe for en lysere fremtid og et bedre samfund. Lige nu med fokus på pædagoger, men generelt er det altid noget der står mig nært.
Ellers så brænder jeg for at nyde livetFrikøbte Politikere

Forretningsudvalgets medlemmer

No result...

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback