Mikkel Bøgh Eriksen

mia fu 2015 ny

Mikkel Bøgh Eriksen
Forperson

4139 3746

Hvem er jeg?
Jeg hedder Mikkel og er 30 år gammel, jeg er vokset op og har boet det meste af mit liv på Midtfyn. Jeg har en hund som jeg bruger en stor del af min fritid på, for mig findes der ikke nogen bedre form for afslapning end en tur med hunden. Derudover holder jeg meget af at være sammen med vennerne og socialt selskab.

Hvorfor blev jeg aktiv i PLS?
Jeg blev aktiv i PLS, fordi jeg oplevede uretfærdigheden i studiepolitikken, hvor man oftere bliver hørt end har reel indflydelse. Jeg startede i DSR, men fandt hurtigt ud af, at det var en fordel at være i en faglig organisation fællesskab. Jeg har tidligere været i mesterlære som køleteknikker og her stødte jeg første gang på fagbevægelsen (Dansk metal). Siden da har det for mig været vigtigt at stå skulder om skulder med mine medmennesker i kampen for bedre rettigheder, rettigheder der muliggøre et ordentligt liv med alt hvad det inkludere, så som en løn man kan leve af, retten til sygedagpenge, muligheden for pension inden man er nedslidt.

I PLS, er jeg blevet meget inspireret af kampen for feminisme og ligestilling. Herudover er PLS et fantastisk fællesskab at være en del af! PLS består af mennesker der er på vej mod at bestride et af vores samfunds vigtigste erhverv. Derfor er det også altid en fornøjelse at opleve hvor forskellige vi pædagogstuderende er, og hvor meget vi hver især bringer til professionen.

Hvad brænder jeg for?
Jeg brænder for at bruge min tid her på jorden i socialt selskab med andre mennesker, jeg brænder for de gode drøftelser og diskussioner. Jeg brænder også for at være en støtte i relationen med andre mennesker, det handler om at løfte og støtte hinanden så vi i fællesskab kan blive stærkere. Rent privat elsker jeg at smide rundt med et par håndvægte eller en vægtstang, det giver en god følelse i kroppen og giver masser af ny energi. 

Repræsentationer

SL Hovedbestyrelse (Sammen med Jamie)
SL Uddannelsesudvalg (Sammen med Jamie)
Dialogforum (Evaluering af pædagoguddannelsen)
SL OK-Udvalg
SL Vedtægtsudvalg (Sammen med Jamie)

Frikøbte Politikere

Forretningsudvalgets medlemmer

No result...

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback