Silja Hvid Thomsen

avatar pls

Silja Hvid Thomsen, PH Absalon Slagelse
Forperson

Mit navn er Silja Hvid Thomsen, jeg er 24 år og bor i den lille by Herrested, lidt udenfor Ørbæk på Fyn. Til daglig læser jeg på Professionshøjskolen Absalon i Slagelse, hvor jeg snart afslutter mit 1. studieår. Derefter skal jeg starte på min specialisering inden for dagtilbud. Jeg bruger udover tid på studiet og PLS, tid på min familie, venner og kæreste.

Hvorfor blev jeg aktiv i PLS?
Jeg havde meldt mig ind i PLS allerede fra den første dag på studiet, og blev også aktivt medlem med det samme herefter. Jeg blev aktiv i PLS af to grunde: 1. Det store fællesskab, man får nationalt med de andre pædagogstuderende fra hele landet. 2. Det fagpolitiske arbejde, der hver dag er med til at sikre at de pædagogstuderende får den bedste uddannelse og at der derfor kommer de bedste pædagoger ud på arbejdsmarkedet.

Hvad brænder jeg for?
Jeg brænder for at være med til at påvirke en uddannelse, der sikrer at jeg som studerende får de bedste muligheder for at udvikle mig og danne min egen professionsidentitet, så jeg er rustet til den virkelighed jeg som kommende pædagog kommer ud i. Jeg brænder for at de pædagogstuderende får mulighed for at være studerende under deres uddannelse, så der er plads til at lave fejl og stille spørgsmål og på den måde lære i praksis.

Frikøbte Politikere

Forretningsudvalgets medlemmer

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback