Medlemsfordele

Aarhus VIA 140

Som medlem af PLS får du mange fordele.

Rådgivning og vejledning
Dit medlemskab sikrer dig, at du har et sted at gå hen, hvis du har spørgsmål om din uddannelse eller løber ind i studierelaterede problemer. PLS’ sekretariat hjælper dig med problemer på uddannelsesinstitutionen såvel som i praktikperioden.

Rabatter, gode tilbud, a-kasse og forsikringer
Som medlem af PLS kan du kan tegne en billig og ekstra fordelagtig studieforsikring hos Lærerstandens Brandforsikring. Du tilbydes et fordelagtigt medlemskab af Socialpædagogernes eller BUPL's A-kasse. Derudover tilbydes du forskellige rabatkort.

Du støtter din egen uddannelse
Du støtter det politiske arbejde for at gøre din uddannelse bedre, og for at forholdene og vilkårene er optimale for alle os pædagogstuderende.

Styrk din faglighed - sammen med os
Som medlem af PLS bliver du inviteret med til faglige kurser, spændende oplæg og andre ting, hvor du kan styrke din pædagogiske faglighed. Vi er stolte af vores faglighed, og vi elsker at dykke ned i et spændende emne. Derfor udbyder vi en hel kursusweekend 2 gange om året - ganske gratis for alle PLS'ere.

Gratis fagblade
Som medlem af PLS får du både Børn&Unge fra BUPL og Socialpædagogen fra Socialpædagogere.

Deltag med BUPL og Socialpædagogerne
Når du er medlem af PLS, har du også mulighed for at deltage i arrangementer, som afholdes af BUPL og Socialpædagogerne.

Meld dig ind her

Nedenfor kan du læse mere om dine medlemsfordele.

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 99 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback