Medlemsfordele i Lån & Spar

lb ny2018

Vidste du, at vi ejer en bank sammen med en række andre fagforeninger? Det gør, at du som medlem af PLS kan få ekstra gode vilkår i Lån & Spar


Få studiekonto i den bank, du selv ejer

Som studerende får du en studiekonto med mange fordele, der hjælper dig gennem studietiden. Kontoen giver dig bl.a. 5% i rente på de første 20.000 kr. Du kan også få en billig kassekredit, der kan hjælpe dig, hvis du står og mangler penge til en ny cykel eller årets bøger.
Ud over de kontante fordele får du også fagrelevant rådgivning, fordi vi kender dig og dine medstuderende bedre end de fleste. Er du på udkig efter en bolig, kan du få hjælp til at lægge en økonomisk plan for, hvordan du får råd til at købe en bolig. Og så det allerbedste – du kan beholde Danmarks bedste studiekonto 3 år efter, du er færdig. Du får det ikke bedre.

Læs mere om dine muligheder på https://www.lsb.dk/lob/pls/fordele/studiekonto

Betingelser for studiekonto
• Du er medlem af PLS.
• Du samler hele din privatøkonomi hos Lån & Spar.
• Du får studiekontoen på baggrund af en almindelig kreditvurdering.
• Du får 5% i rente på de første 20.000 kr. derefter 0,75%.
• Du kan have studiekontoen i op til 3 år efter endt uddannelse.
• Alle rentesatser er variable og gældende pr. 1. marts 2023.

 

Grønt og billigt billån
Som medlem kan du få et meget attraktiv grønt billån hos Lån & Spar, hvis du køber en elbil eller en plug-in hybridbil. Du får fx en meget lav variabel rente på bare 3,35 procent – og det er 1,95 procent lavere end Lån & Spars almindelige billån. Derudover kan du nøjes med 10 procent i udbetaling på det grønne billån, hvor du på et almindeligt billån skal lægge 20 procent.
Det er en forudsætning, at du samler hele din økonomi i Lån & Spar, hvis du skal have adgang til det billige, grønne billån.
Beregn tilbud https://www.lsb.dk/lob/pls/fordele/groent-billaan

 

Læs mere her

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 99 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback