lb ny2018

Bliv forsikret i Lærerstandens Brandforsikring

Ikke alle kan blive forsikret hos os. Men som pædagogstuderende kan du!
I Lærerstandens Brandforsikring får du ikke bare gode private forsikringer, der gang på gang er kåret bedst i test og god service. Du bliver også en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab, hvor omdrejningspunktet for alt, vi gør, er dig – og alle andre medlemmer.

Vi driver en forretning, der handler om at skabe fordele for vores medlemmer. Og vi er kendt for at være der, når de har brug for os. Det kan du blandt andet se ved, at vi for 8. år i træk er kåret som forsikringsselskabet med Danmarks mest loyale medlemmer eller læse medlemmernes anmeldelser af os på Trustpilot.

Særlig studieforsikring
Når du er studerende, har vi en helt særlig studieforsikring til dig, som vi tilbyder i samarbejde med Pædagogstuderendes Landssammenslutning. 

Læs mere her

Loyalitetsrabat
Når du har haft en indboforsikring hos os i 3 år, er du i øvrigt berettiget til vores loyalitetsrabat. Det betyder, at du kan få en årlig rabat på stort set alle forsikringer, hvis resultater er så gode, at vi kan udbetale rabatten. De sidste 10 år har vi udbetalt over 1 mia. kr. i rabatter til vores medlemmer.

Glæd dig til vores digitale løsninger, og at vi vil forhindre skader
Som medlem får du mere end bare en god forsikring hos os. Glæd dig også til:  Prisbelønnede digitale løsninger. Du kan købe og ordne dine forsikringer, når det passer dig. Eller få hjælp nu og her, hvis du står med en akut skade. 


Sammen med dig vil vi forhindre skader. Vi vil arbejde på at bruge de muligheder ny teknologi giver os for at forudse og forhindre skader. Ikke for at tjene penge, men for at sikre dig bedst muligt.

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 99 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback