lb ny2018

Bliv forsikret i Lærerstandens Brandforsikring

Som medlem af Pædagogstuderendes Landssammenslutning kan du købe private forsikringer hos Lærerstandens Brandforsikring. For kun 5 kr. om dagen kan du købe en billig studieforsikring med rabat, der omfatter indbo-, rejse- og ulykkesforsikring – endda med tre ekstra fordele.

’Bedst i test’ flere gange i træk

Lærerstandens Brandforsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Bauta Forsikring og Runa Forsikring. Tilsammen er LB Forsikring Danmarks 5. største forsikringsselskab på privatmarkedet.* Vores forsikringer er flere gange i træk blevet kåret ”Bedst i Test” af Forbrugerrådet Tænk Penge.

Et forsikringsfællesskab med mening og værdi for dig

Hos Lærerstandens Brandforsikring bliver du en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at vi dækker ind for hinanden og deles om alt – også risikoen og regningen. Målet er at sikre dig den bedste dækning. Du kan forvente en god rådgivning og en tillidsfuld skadesbehandling. Og når du har haft indboforsikring i tre år, får du en loyalitetsrabat som tak for, at du er et trofast medlem af forsikringsfællesskabet.

Ring, og få et tilbud på 33 95 76 80, eller læs mere på lb.dk

*Forsikring og Pensions opgørelse af markedsandel baseret på de forsikringer, LB Forsikring tilbyder (4. kvartal 2015).

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback