Velkommen på pædagoguddannelsen

campus carlsberg 56

Når du starter på studiet bliver du bombarderet med informationer, og det kan til tider være svært at holde styr på det hele – men fortvivl ikke. Vi har lavet en oversigt med gode råd og svar på de mest almindelige spørgsmål.

Velkommen til verdens bedste uddannelse

På vegne af Pædagogstuderendes Landssammenslutning (PLS) vil vi byde dig velkommen til din nye uddannelse.

Som pædagogstuderende er det PLS, der er din studieorganisation og fagforening. Vi arbejder for, at du får den bedst mulige oplevelse med pædagoguddannelsen, og du kan altid gå til os, hvis du har spørgsmål eller har brug for rådgivning og vejledning.

Hjælp både på studiet og i praktikken
Vi er der både for dig, når du er på studiet og når du er i praktik, og vi kan hjælpe dig, hvis du oplever problemer med alt fra eksamener, vejledning, løn og arbejdstimer, til hvis du har brug for sygemelding, orlov eller barsel.

PLS er dit talerør til ledelsen
PLS er dit talerør over for politikere og rektorer. og vi er en seriøs stemme, der tages med på råd, når vores uddannelse bliver diskuteret og ændret. 

Sammen er vi stærkest
Vi tror på, at vi står stærkest sammen, og derfor kæmper vi i fællesskab for at få den bedst mulige uddannelse og studietid

Almindelige spørgsmål

Nedenfor har vi samlet nogle af de spørgsmål, vi typisk får fra nye studerende:

Har du flere spørgsmål?

PLS har dagligt kontakt med mange pædagogstuderende, og vi ved derfor, hvor skoen trykker i hverdagen. Her kan du læse nogle typiske spørgsmål.

Læs mere her

Kun for medlemmer 
Som medlem af PLS kan du altid henvende dig til PLS' sekretariat. Efter en måneds medlemskab af PLS, har du ligeledes ret til juridisk bistand.

Survivalguide til pædagogstudiet

Glem alt om finanskrise og global opvarmning. Du står foran en langt større udfordring: pædagogstudiet.

Omkring hver tredje på et professionsstudie går med overvejelser om at springe fra, viser en undersøgelse. På pædagoguddannelsen gør hver femte studerende alvor af tankerne. Du kan vælge at gå i panik over de forestående udfordringer eller du kan tage kampen op.

I denne guide giver eksperter og eks-studerende gode råd til dig, der vil have det nemmere i studietiden.

Hent artiklen "Survivalguide til pædagogstudiet" (pdf-format)

 

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 99 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback