Tæller penge

Økonomiske fordele

Vi ved godt, at SU'en ikke altid rækker, og derfor har vi fået forhandlet nogle fordelagtige aftaler i hus, med vores samarbejdspartnere.

Lærerstandens Brandforsikring

Ikke alle kan blive forsikret hos Lærerstandens Brandforsikring. Men som pædagogstuderende kan du!
I Lærerstandens Brandforsikring har du som medlem af PLS, mulighed for at tegne en fordelagtig forsikringspakke, der indeholder både indbo- rejse og ulykkesforsikring. 
Alt dette får du til en helt særlig studiepris - kontakt Lærerstandens Brandforsikring for at få udregnet, hvad du kan spare. 

Når du benytter det særlige tilbud om at have studieforsikringspakken hos Lærerstandens Brandforsikring, beholder du også din opnåede PLS-rabat året efter du er færdiguddannet. 

Bedst i test
Lærerstandens Brandforsikring har vundet bedst i test flere år i træk, og har yderst konkurrencedygtige priser. Derudover er de kendt for, at yde god kundeservice, og være let tilgængelige når behovet for hjælp opstår.
 

Lån & Spar Bank

Vidste du, at vi ejer en bank sammen med en række andre fagforeninger? Det gør, at du som medlem af PLS kan få ekstra gode vilkår i Lån & Spar

Få studiekonto i den bank, du selv ejer
Som studerende får du en studiekonto med mange fordele, der hjælper dig gennem studietiden. Kontoen giver dig bl.a. 5% i rente på de første 20.000 kr. Du kan også få en billig kassekredit, der kan hjælpe dig, hvis du står og mangler penge til en ny cykel eller årets bøger.
Ud over de kontante fordele får du også fagrelevant rådgivning, fordi Lån & Spar kender dig og dine medstuderende bedre end de fleste. Er du på udkig efter en bolig, kan du få hjælp til at lægge en økonomisk plan for, hvordan du får råd til at købe en bolig. Og så det allerbedste – du kan beholde Danmarks bedste studiekonto 3 år efter, du er færdig. Du får det ikke bedre.

Læs mere om dine muligheder på https://www.lsb.dk/lob/pls/fordele/studiekonto

Betingelser for studiekonto:

 • • Du er medlem af PLS
  • Du samler hele din privatøkonomi hos Lån & Spar
  • Du får studiekontoen på baggrund af en almindelig kreditvurdering
  • Du får 5% i rente på de første 20.000 kr. derefter 1%
  • Du kan have studiekontoen i op til 3 år efter endt uddannelse
  • Alle rentesatser er variable og gældende pr. 1. marts 2023

Grønt og billigt billån
Som medlem kan du få et meget attraktiv grønt billån hos Lån & Spar, hvis du køber en elbil eller en plug-in hybridbil. Du får fx en meget lav variabel rente på bare 3,35 procent – og det er 1,95 procent lavere end Lån & Spars almindelige billån. Derudover kan du nøjes med 10 procent i udbetaling på det grønne billån, hvor du på et almindeligt billån skal lægge 20 procent.
Det er en forudsætning, at du samler hele din økonomi i Lån & Spar, hvis du skal have adgang til det billige, grønne billån.
Beregn tilbud https://www.lsb.dk/lob/pls/fordele/groent-billaan

Hans Reitzels Forlag

Når du melder dig ind i PLS, får du en rabatkode til Hans Reitzels Forlag, der giver dig 20% på alle deres bøger*. Flere af deres bøger fremgår af pensumlisten til pædagogstudiet, og derudover har de udgivet en lang række af pædagogfaglige bøger, som kan være fordelagtige at bruge til opgaveskrivning.

*Rabatten kan ikke kombineres med eksisterende tilbud eller andre rabatter.

Forbrugsforeningen eller LO Plus kort

Forbrugsforeningen

Som medlem af PLS – og aktivt medlem af BUPL eller Socialpædagogerne - giver Forbrugsforeningen dig mulighed for at købe ind og spare penge.

Forbrugsforeningen giver dig mulighed for at spare penge, når du handler i en af de ca. 4500 forretninger, som foreningen samarbejder med.

Hver gang du benytter Forbrugsforeningens kontokort, optjener du bonus – normalt 9 % og helt op til 19 %. Jo mere du bruger kortet, jo mere sparer du og jo mere har du råd til det, du ønsker dig.

Du skal betale et mindre medlemskontingent på cirka 132 kr. årligt. Afhængig af betalingsform skal der også betales nogle gebyrer. Det kan du læse mere om på Forbrugsforeningens hjemmeside

Vi gør opmærksom på, at al henvendelse skal ske til Forbrugsforeningen. 

Inden du melder dig ind i Forbrugsforeningen, bør du på Forbrugsforeningens hjemmeside tjekke de forretninger og de brancher, der har særlig interesse for dig, samt læse Forbrugsforeningens vedtægter og vilkår igennem.

Indmeldelse
Du finder indmeldelsesblanketten på Forbrugsforeningens hjemmeside.

Indmeldelse her

Under "Jeg er medlem af: (faglig organisation)" skriver du Socialpædagogerne eller BUPL – alt efter hvor du har aktivt medlemskab. Hvis du bliver bedt om et medlemsnummer, så skal du oplyse dit PLS medlemsnummer.


PlusKort - fordele og tilbud 

Hvis du har aktivt medlemskab hos socialpædagogerne har du mulighed for at få PlusKort.

PlusKort er en gratis fordels- og rabatordning, der tilbyder medlemmerne en række fordele som forbrugere. Du får automatisk adgang til en række rabatter på alt fra cykler og mobiltelefoner til rejser og benzin.

Læs mere om PlusKort