Skilsmisse

Børn i skilsmisse

Ph.d. i pædagogisk psykologi Pernelle Rose, præsenterer dig for den nyeste forskning inden for skilsmisseområdet, med særligt fokus på børn og unges egene perspektiver på skilsmisse.

Børn i skilsmisse

Skilsmisser er ikke ens!

Derfor får det også forskellige betydninger for børn og unge, når deres forældre skilles. Nogle forældre er stadigvæk gode venner, mens andre er i højkonflikt. 

Derfor er det vigtigt som pædagogstuderende at have indsigt i, hvilke betydninger har det for børn og unge, at deres forældre går fra hinanden? Samt viden om, hvorfor børn og unge håndterer forældres skilsmisse på vidt forskellige måder?

Derudover sættes der på dette kursus fokus på, hvilke betydninger fagpersoners forforståelser af børn i skilsmisse har for børnene og de unge selv. 

Du præsenteres for den nyeste forskning inden for skilsmisseområdet, med særligt fokus på børn og unges egene perspektiver på skilsmisse.

Viden opnås igennem en blanding af viden, korte artikler, cases, film, øvelser og grupperefleksioner. Jeres underviser er Pernelle Rose, der har forsket i børn og unges perspektiver på skilsmisse og professionelle indsatser.

Tilmeld dig kurset "Børn i skilsmisse"

Kurset afholdes den 18. og 19. maj på Pædagoguddannelsen i Jelling, Stationsvej 4, 7300 Jelling.

Du skal være medlem af PLS for at deltage - Kursusweekenden er gratis for alle medlemmer. Overnatning foregår i sovesale, så husk liggeunderlag og sovepose. 

PLS dækker dine transportomkostninger, og sørger for mad i løbet af weekenden. Husk kontanter til drikkevarer. 

Tilmed dig kurset her