Kys

Seksualitet og funktionsnedsættelse

Hvordan forholder vi os etisk og praktisk til andre menneskers seksualitet? Særligt de mennesker, vi som fagprofessionelle har i vores varetægt? Det sætter Helle Koldsø fokus på, på dette spændende kursus.

Hvordan forholder vi os etisk og praktisk til andre menneskers seksualitet? Særligt de mennesker, vi som fagprofessionelle har i vores varetægt? 

Igen i år sætter vi seksuel sundhed og trivsel på dagsordenen, når vi med udgangspunkt i pædagogikkens virke omkring køn, seksualitet og mangfoldighed taler os ind i de udfordringer, der kan være i forhold til fysisk, psykisk og social funktionsnedsættelse. 

Dels for borgeren selv, dels for pædagogen, der i større grad end før forventes fagligt at kunne navigere i dette tabuiserede ”terræn”.

Kurset vil være en blanding af teori, cases, øvelser og refleksioner og jeres underviser er Helle Koldsø, der siden 2008 har formidlet viden til sundhedsprofessionelle inden for dette specialområde.

Tilmeld dig kurset "Seksualitet og funktionsnedsættelse"

Kurset afholdes den 18. og 19. maj på Pædagoguddannelsen i Jelling, Stationsvej 4, 7300 Jelling.

Du skal være medlem af PLS for at deltage - Kursusweekenden er gratis for alle medlemmer. Overnatning foregår i sovesale, så husk liggeunderlag og sovepose. 

PLS dækker dine transportomkostninger, og sørger for mad i løbet af weekenden. Husk kontanter til drikkevarer. 

Tilmed dig kurset her